Top Vijesti

Najnovije vijesti iz svijeta filma. Najzanimljiviji članci o kojima trenutno bruji internet...

 • Matt Reeves potvrdio da će Jeffrey Wright biti Gordon u filmu 'The Batman'

  Matt Reeves potvrdio da će Jeffrey Wright biti povjerenik Gordon u filmu 'The Batman'

  Jeffrey Wright će igrati komesara Gordona u filmu " The Batman ", najavio je u srijedu redatelj Matt Reeves .

  Stvoren 1939. godine od strane Bill Finger i Bob Kane , Jim Gordon je povjerenik policijskog odjela Gotham Cityja, najčešće predstavljen kao veteran časnik koji je najprije stvorio neslužbeno partnerstvo s Batmanom kako bi se suočio sa sustavnom korupcijom unutar Gpd-a, a kasnije kako bi se borio sa supervillainima koji muče Grad. On je također otac Barbare Gordon, koja se potajno bori protiv kriminala, zajedno s kapituliranim križarima kao Batgirl. Gordonova prošlost dalje je obrađena u"Batman: Prva godina" Franka Millera , gdje je prikazan kao sramotni policajac iz Chicaga koji pronalazi osobni i karijerski otkup nakon preseljenja u Gotham City, baš kad Batman započinje svoj krstaški križ.

  Procitaj više
 • NBC donosi novi 'Bluff City Law': Jimmy Smits Drama će završiti nakon početnog pokretanja 10 epizoda

  " Bluff City Law " neće preuzeti cjelovitu sezonu od NBC-a i završit će nakon početne narudžbe 10 epizoda.

  NBC je naručio dodatnih šest scenarija prije debata pravne drame Jimmy Smits 23. rujna, ali oni neće ući u produkciju, rekao je pojedincu koji poznaje odluku za TheWrap.

  Serija je do sada emitirala četiri epizode, a nastavit će ostati u svojem ponedjeljku u 22 sata. Posljednja epizoda planirana je za emitiranje 25. studenog, neposredno prije Dana Dana. Emisija nije otkazana, a NBC i dalje drži netaknutu dramsku seriju utemeljenu na Memphisu, navodi se u Komercijalnom apelu Memphis koji je prvi izvijestio o kraju produkcije. Pojedinac je potvrdio da nije donesena odluka o budućnosti emisije.

   

  Procitaj više
 • Dokumentarni film koji se širi globusom slavi žene koje se vraćaju seksualnosti

  '#Žensko zadovoljstvo' je dokumentarni film koji se širi globusom i slavi žene koje se vraćaju seksualnosti

  Koliko god smo se suočili sa kulturom silovanja i patrijarhalnom kontrolom ženskih tijela, još uvijek postoji područje koje je u razgovoru prečesto ostalo nedodirljivo: specifične uloge koje su vjerske i kulturne norme igrale u progonu, zlostavljanju i suzbijanju ženske seksualnosti , Ondje redateljica Barbara Miller trguje svojim beskompromisnim novim filmom, "# žensko zadovoljstvo ".

  Miller pomalo žustro otvara dokumentarac sa slikama objektiviziranih žena u prepoznatljivim reklamama i oglasima za muške dizajnere, naglašavajući kako mainstream kultura odavno normalizira problem. Ali tada uzima publiku širom svijeta kako bi rasvijetlila osudu ženske seksualnosti kao međunarodne pandemije kakva jest. Ovo je gdje "# Žensko zadovoljstvo “se podiže .

  Redatelj filma prikazuje priče pet različitih, ali jednako hrabrih žena u različitim zemljama: Deborah Feldman iz Brooklyna, Vitika Yadav u Indiji, Rokudenashika u Japanu, Leyla Hussein u somalijskoj muslimanskoj dijaspori i Doris Wagner u Europi.

  Procitaj više
 • Apple naručio dramu "Masters of Air" Drugog svjetskog rata od Toma Hanksa i Stevena Spielberga

  Apple je surađivao sa Tomom Hanksom i Stevenom Spielbergom na ograničenoj dramskoj seriji Drugog svjetskog rata "Masters of Air", koja će biti prva serija koju je tehnološki div proizveo u svojoj kući.

  Spielberg će izvršiti produkciju preko Amblin Television , zajedno s izvršnim producentima Hanksom i Garyjem Goetzmanom za Playtone . Emmy i dobitnik Zlatnog globusa Graham Yost koproducirat će zajedno s Darrylom Frankom i Justinom Falveyem i Stevenom Shareshianom iz Playtonea televizije Amblin Television .

  "Masters of Air" temelji na istoimenoj knjizi Donalda L. Millera, i prati istinsku, duboko osobnu priču o američkim bombaškim momcima u Drugom svjetskom ratu koji su rat doveli do praga Hitlera.

  Izvor: The Wrap

  Procitaj više

Najnoviji članci

Najpopularnije