Najnoviji članci

 • Tresor Films prikazuje planove u iznosu od 72 milijuna dolara "Novi projekti" Asterix & Obelix: Put svile "

  Nakon isporuke dvaju najnagrađivanijih francuskih filmova prošle godine, pariška produkcijska tvrtka Alaina Attala , Tresor Films, započinje 2020. godinu svojim najambicioznijim projektom, Guillaume Canet , „Asterix & Obelix: Put svile“.

  Koproduciran i financiran od Pathé Jerome Seydouxa , "Asterix & Obelix" predviđen je u iznosu od 72,4 milijuna USD, što je za francuski standard izuzetno visok proračun. 

  Attal, koji također producira film "Les Enfants Terribles" , rekao je kako je cijena jednaka prethodnicima " Asterixa " i odražavao je opseg filmskog i komercijalnog potencijala franšize stripa.

  "To je kostimografski film postavljen prije 2000 godina, pa ćemo graditi selo, snimati gigantske bitke i za to će trebati puno dodataka, a trebat će nam i mnogo vizualnih efekata - rekao je Attal.

   

  Procitaj više
 • Tko je tu lud...!?

  Britanski glumac John Adedayo B. Adegboyega je scenarij za "Ratove Zvijezda" kako kaže, čitao u krevetu, zaspao, a tekst pao pod krevet.

  Iako je scenarij strogo čuvana tajna, to ga nije omelo da zaboravi na njega. E sad, dolazi ono najzanimljivije - pronašla ga je njegova sobarica.

  I bilo kako bilo, vjerovali li mi njemu ili ne, ali scenarij je završio ni više ni manje nego na eBay-u.

  Tko ga kupi imati če što za pričati jer će znati što je u sljedećem nastavku.

   

  Procitaj više
 • Uskoro započinje prikazivanje druge sezone serije "Undone"

  Amazon Studios snimio je drugu sezonu animirane serije „ Undone “.

  Koproducirali su je „Bojack Horseman“ Raphael Bob-Waksberg i Kate Purdy , "Undone" je polusatna dramatizacija u kojoj je glumila zvijezda Rosa „ Alita: Battle Angel “ Salazar kao žena koja otkriva da ima novu vezu s vremenom nakon skoro fatalne prometne nesreće i koristi ovu sposobnost da otkrije istinu o smrti svog oca. Angelique Cabral i Constance Marie također glume.

  Procitaj više
 • Serija "His Dark Materials" je stvarno hit

  'Njegovi tamni materijali' su izgubili 1.5 milijuna gledatelja na svom drugom izlasku za BBC

  Njegovi Tamni materijali imali su sjajan početak i za BBC i za HBO prošli tjedan, ali izgubili su malo sjaja svojim drugim izlaskom na britansku televiziju u nedjelju navečer.

  Dramu Bad Wolf - koju je napisao Jack Thorne i u kojoj glumi Ruth Wilson kao ljupku gospođu Coulter - gledalo je 5.7 miliona ljudi u 8:00 na BBC One , prema Barb-ovim podacima koje je objavio Overnights TV.

  Ovo je 1.5M gledatelja manje od 7.2M koji su se premijerno uključili u seriju prošli tjedan, što ga čini najvećom novom dramskom predstavom na britanskoj televiziji u više od pet godina.

  Nije rijetkost da TV drame gube gledatelje za svoju drugu epizodu, a pravedniji odraz publike doći će jednom kada nadoknade i gledanje putem interneta putem iPlayera .

  Unatoč padu publike, Njegovi su Tamni materijali ugodno pobijedili konkurenciju...

  Procitaj više
 • Matt Reeves potvrdio da će Jeffrey Wright biti Gordon u filmu 'The Batman'

  Matt Reeves potvrdio da će Jeffrey Wright biti povjerenik Gordon u filmu 'The Batman'

  Jeffrey Wright će igrati komesara Gordona u filmu " The Batman ", najavio je u srijedu redatelj Matt Reeves .

  Stvoren 1939. godine od strane Bill Finger i Bob Kane , Jim Gordon je povjerenik policijskog odjela Gotham Cityja, najčešće predstavljen kao veteran časnik koji je najprije stvorio neslužbeno partnerstvo s Batmanom kako bi se suočio sa sustavnom korupcijom unutar Gpd-a, a kasnije kako bi se borio sa supervillainima koji muče Grad. On je također otac Barbare Gordon, koja se potajno bori protiv kriminala, zajedno s kapituliranim križarima kao Batgirl. Gordonova prošlost dalje je obrađena u"Batman: Prva godina" Franka Millera , gdje je prikazan kao sramotni policajac iz Chicaga koji pronalazi osobni i karijerski otkup nakon preseljenja u Gotham City, baš kad Batman započinje svoj krstaški križ.

  Procitaj više

Najnoviji članci

Najpopularnije