Dokumentarni film koji se širi globusom slavi žene koje se vraćaju seksualnosti

'#Žensko zadovoljstvo' je dokumentarni film koji se širi globusom i slavi žene koje se vraćaju seksualnosti

Koliko god smo se suočili sa kulturom silovanja i patrijarhalnom kontrolom ženskih tijela, još uvijek postoji područje koje je u razgovoru prečesto ostalo nedodirljivo: specifične uloge koje su vjerske i kulturne norme igrale u progonu, zlostavljanju i suzbijanju ženske seksualnosti , Ondje redateljica Barbara Miller trguje svojim beskompromisnim novim filmom, "# žensko zadovoljstvo ".

Miller pomalo žustro otvara dokumentarac sa slikama objektiviziranih žena u prepoznatljivim reklamama i oglasima za muške dizajnere, naglašavajući kako mainstream kultura odavno normalizira problem. Ali tada uzima publiku širom svijeta kako bi rasvijetlila osudu ženske seksualnosti kao međunarodne pandemije kakva jest. Ovo je gdje "# Žensko zadovoljstvo “se podiže .

Redatelj filma prikazuje priče pet različitih, ali jednako hrabrih žena u različitim zemljama: Deborah Feldman iz Brooklyna, Vitika Yadav u Indiji, Rokudenashika u Japanu, Leyla Hussein u somalijskoj muslimanskoj dijaspori i Doris Wagner u Europi.

Budite prvi koji cete komentirati video.

Srodni članci

Najnoviji članci

Najpopularnije