Prava žena 16

76 Pregleda
Loading...
Published

Nikola je muškarac koji ne uspeva pohvatati konce života, iako već ima odraslu kćer. Njegova mala Maja, nesrećno je zaljubljena u najpopularnijeg dečka iz hokejaškog kluba, zgodnog Harija, ali on je ne primećuje. Upravo tu počinju Nikoline nevolje. Kako bi napokon zablistala kao prava dama, Maja se prijavljuje u rijaliti šou "Prava žena", a njen otac to saznaje tek kada je ugleda na snimanju emisije. Nikola tada uviđa koliko je njegova kćer nesrećna i nezadovoljna te da je zapravo postala žena dok je on provodio vreme u piću i u društvu nepoznatih žena.

Kako bi sprečio Maju da napravi životnu grešku, zapošljava se kod prijatelja Slavena. Inače, Slavenova firma radi ketering za sve učesnike rijaliti šou programa "Prava žena". Ruža, koja iza sebe ima pet brakova je glavni vođa šou programa. U emisiji se pojavljuju i tri mentorke: Danijela, Sanda i Patricija. Ove tri mentorke kriju veliku tajnu svog privatnog života.

Konce celog šou programa drži mlada Nataša, žena čija je glavna briga zapravo daleko od seta te emisije. Nataša živi jednoličnim životom u kojem joj je najvažnije da čuva svog bolesnog brata Vedrana. Naime, ispod njenog hladnog izgleda krije se krhka dama koja vapi za ljubavlju i muškarcem u čijem naručju će biti srećna i sigurna. Zbog brige oko brata potpuno zanemaruje svoj ljubavni život, sve dok u njega ne ušeta Nikola.

Kategorije
Prava žena
Tagovi
prava, žena, hrvatska, sapunica, telenovela
Budite prvi koji cete komentirati video.