Prava žena 19

126 Pregleda
Loading...
Published

Sadržaj 19. epizode: U iskrenom razgovoru o fijasku posljednje epizode Nikola sazna da show vjerojatno neće biti ukinut, već da će Nataša dobiti otkaz. Dok on osjeća grižnju savjesti zbog toga, Davor sumanuto traži Natašu po setu. Ljubomoru teško može sakriti kada ugleda Natašu i Nikolu zajedno!
Nataša je svjesna da joj se bliži kraj, pa Karli daje upute što treba učiniti kako bi show nastavio s emitiranjem. I dok Maks na svojstven način slavi Natašinu propast, Ruža odluči zabavljati se s bivšim poslovnim partnerima i vući za nos cijelu produkciju showa.
Najprije poziva Natašu da je posjeti u Ružičnjak. No, umjesto susreta s pravom Ružom, poslovni prijedlog ponudit će joj Nikola!

O SERIJI ''PRAVA ŽENA''
Glavni junaci su Nikola i Maja, otac i kći koje ne veže prevelika bliskost. Sve dok se 18-godišnja Maja ne odluči prijaviti u reality show „Prava žena“ jer želi od djevojčice postati žena. Njezinom ocu, inače željnom samo ludih provoda, to nimalo nije po volji pa pokušava učiniti sve ne bi li je spriječio da doista ode u show. Nikola je u dobrim odnosima s bivšom partnericom i Majinom majkom Aleksandrom, s kojom je bio kao tinejdžer, ali Aleksandri je karijera uvijek bila važnija od obitelji.

S druge strane, Nataša Kovač, TV producentica prije svega mari za svog bolesnog brata Vedrana. Njezin ljubavni život je monoton, ali joj Davor, TV voditelj showa „Prava žena“ postaje sve privlačniji.

U showu su mentorice Danijela, Patricija i Sanda – tri celebrity dame koje zapravo jedna drugu ne podnose, a okosnica cijelog showa je teta Ruža, društvena ikona i glavna zvijezda showa od koje Nikola očekuje da joj pomogne izbaciti Maju iz „Prave žene“.

Jedan od omiljenih likova zasigurno će bit Slaven, Nikolin vjerni prijatelj i oslonac u svakoj situaciji.

Autorica i producentica serije: Jelena Veljača
Redatelji: Mladen Dizdar, Milivoj Puhlovski, Tanja Golić, Ivan Šarić, Peđa Marković
Scenaristi: Nataša Buljan, Jelena Veljača
Uloge: Filip Juričić, Kristina Jovanović, Nataša Janjić, Petar Ćiritović, Elizabeta Kukić, Ornela Vištica, Iva Mihalić, Marijana Mikulić, Nela Kocsis, Ana Vilenica, Aleksandar Cvjetković, Jasna Bilušić, Amar Bukvić, Pero Juričić, Petar Strugar

Jelena Veljača, jedna od najuspješnijih i najhvaljenijih autorica domaćih televizijskih projekata potpisuje radnju serije „Prava žena“, koja stigla u eter RTL-a! Riječ je o prvom projektu koji Veljača radi za RTL, a u kojem je okupila ponajbolja glumačka imena. Intrige, zapleti i neočekivani obrati najkraći su opis serije koja će pred maleekrane prikovati gledatelje narednih mjeseci. Za glazbu je zadužen najveći hit maker regije Tonči Huljić, dok je glavnu temu serije otpjevao Petar Grašo.

Svi znamo - život servira nepredvidljive priče i baš nikad ne bira vrijeme za to. Čak i onda kad se sve čini idealno, nešto uvijek može krenuti putem koji niste birali. A roditelji ne biraju sredstva kako bi zaštitili svoju djecu, pa makar to bilo na račun njihove vlastite sreće. Filip Juričić i Kristina Jovanović u ulogama Nikole i Maje donose priču o ocu kojeg će nesigurnost njegove vlastite kćeri natjerati da stane na loptu i u svojim zrelim godinama napokon izađe iz nikad završenog puberteta.

Filipu Juričiću pripala je uloga Nikole, muškarca koji ne uspijeva pohvatati konce života iako već ima odraslu kćer. Njegova mala Maja, koju utjelovljuje perspektivna srpska glumica Kristina Jovanović, nesretno je zaljubljena u najpopularnijeg dečka iz hokejaškog kluba, zgodnog Harija, ali on je uopće ne primjećuje. Upravo tu počinju Nikoline nevolje. Kako bi napokon zablistala kao prava dama, Maja se odluči prijaviti u reality show, a njezin otac za to saznaje tek kad je ugleda na setu showa. Nikola tada uviđa koliko je njegova kćer nesretna i nezadovoljna te da je zapravo postala žena dok je on vrijeme provodio ispijajući pića i ostvarujući odnose sa ženama kojima često nije znao ni ime.

Kako bi spriječio Maju da napravi pogrešku života, zapošljava se kod prijatelja Slavena, kojeg igra Petar Ćiritović, u catering agenciji koja je angažirana na setu showa. Zapaženu i za radnju serije izuzetno bitnu ulogu igra Elizabeta Kukić, kazališna, filmska i televizijska glumica s impresivnom karijerom. Uloga Ruže, društvene ikone koja iza sebe ima pet brakova, a filozofiju o muškarcima drži u malom prstu i za Elizabetu je bila pravi izazov jer dosad nije igrala sličan lik. U Ružinom showu tri mentorice „kroje“ sudbinu natjecateljica. Danijelu, Sandu i Patriciju igraju Marijana Mikulić, Nela Kocsis i Ana Vilenica. Premda su njihovi likovi potpuno različiti, sve tri skrivaju od drugih svoju krhku stranu i privatni život koji je sve samo ne onakav kakvim ga one predstavljaju.

NAJAVNA REČENICA : Kad kći postane žena, bitanga mora postati otac.

Kategorije
Prava žena
Tagovi
prava, žena, hrvatska, sapunica, telenovela
Budite prvi koji cete komentirati video.